Gjør Verden Til Et Bedre Sted

Når du hører begrepet «grønn energi», kan du være litt forvirret. Hvis du ikke allerede vet det, er grønn energi i hovedsak fornybar energi som kan brukes med minimal negativ innvirkning på miljøet. Grønn energi kan brukes på forskjellige måter i hjemmet, som denne artikkelen vil vise deg.

Slå av kjøkkenet, badet og andre eksosvifter så snart du ikke lenger trenger dem. Noen mennesker forlater fansen på i 20 minutter eller så, men det er bedre å la dem stå på i ikke lenger enn fem minutter etter dusjing, bading eller matlaging er ferdig.

Hvis du planlegger å bytte til grønn energi, kan det virke for nedslående å hoppe inn og gjøre alt på en gang. Mens et helt hjem og land kan være overveldende, prøv å begrense din innsats til ett rom av gangen. Et godt første skritt er et soverom, hvor du kan bruke solenergi for bare en leselampe og en radio eller vekkerklokke. Deretter jobbe opp derfra!

Prøv å bruke energieffektive lyspærer eller til og med LED-lys i hjemmet ditt for å kutte kostnadene for belysning. Slå av lysene når du ikke er i rommet bidrar også til å spare energi. Oppbevar dette i bakhodet når du forlater hjemmet, som bare slå av lysene sparer mye energi!

Hvis du ikke bruker et apparat, må du slå det av. Hvis du for eksempel ikke er i et bestemt rom, slår du av lysene, TVEN eller datamaskinen. Hold husholdningsapparater på en Power Strip, og slå den av når den ikke er i bruk.

Når du ikke bruker apparatene, bør du sørge for at de er slått av. Hvis du er i et rom, må du kontrollere at lyset er slått av når du avslutter. Hvis du forlater hjemmet ditt, må du kontrollere at TV-en er slått av. Disse små tingene kan i stor grad redusere mengden energi du bruker i hjemmet ditt, som vil gi deg litt ekstra penger i lommen i slutten av måneden.

En veldig enkel og billig måte å spare på din høye energi regninger er å prøve å installere noen lav strømning dusjhoder og kraner. Bytte fra standard, 2,5 gallon/minutt dusjhoder, til lav flow 1,5 gallon/minutt seg, kan hjelpe deg å spare mye med varmt vann energikostnader.

Ikke prøv å installere en vindgenerator på et lite stykke eiendom. Først av alt, vil du sannsynligvis få klager fra naboene, som en effektiv vindturbin må være minst 10 meter fra bakken. For det andre trenger du omtrent en acre av land for å sikre en uhindret rådende vind.

Siden du vet om grønn energi, er det ingen grunn til at du ikke bør bruke den. Grønn energi hjelper deg ikke bare, men hjelper også miljøet. Jo før du bruker det, jo bedre vil alle være. Husk innholdet i denne artikkelen og implementer grønn energi i hjemmet ditt.