Prøver Du å Lagre Miljøet? Følg Disse Grønne Energitipsene

Det gjennomsnittlige hjemmet i USA bruker mer enn to tusen dollar på energi hvert år. Over tid kan det virkelig legge opp til betydelige mengder penger og overdreven misbruk til miljøet. For å oppdage hvordan du gjør hjemmet ditt til et mer miljøvennlig sted og sparer deg mye i prosessen, fortsett å lese.

Hvis du ønsker å spare energi, justere Air condition enhet slik at den er satt to grader høyere om sommeren og to grader lavere om vinteren. Du vil sannsynligvis ikke kunne fortelle at du har endret det, men tar det steget vil spare deg på den månedlige regningen og få ned karbonutslipp.

Bruk gardiner for å hjelpe deg i å holde grønt. Hvis det er sommer og du vil at rommet skal være kjølig, trekke gardinene i løpet av dagen slik at sola ikke skinner i. Hvis det er vinter, og du vil at rommet skal holde seg varm, åpne gardinene og la solen inn på rommet ditt.

Sjekk om ovnen din filtre må byttes ut hver måned. Pass på at du faktisk erstatter disse filtrene minst én gang hvert år. Også sette filtre på ventiler som dispensere varm luft. Disse filtrene holde rusk eller leker fra å komme inn i kanalen-arbeid, noe som kan redusere effektiviteten av HVAC-systemet.

Grønn livsstil handler ikke bare om å kjøpe de riktige produktene, men det handler om å spare på energi når det er mulig. Når du ikke er i rommet, ta deg tid til å slå av takviftene for å spare energi og ikke kaste bort strøm. Hvis du ikke er i rommet, er det ikke nødvendig å ha viften på.

Plant trær rundt hjemmet ditt. Trærne vil bidra til å gi skyggelegging for deg hjem og derfor vil bidra til å holde hjemmet ditt kjøligere i de varme sommermånedene. Det vil ikke kreve så mye Air condition for å holde den på ønsket temperatur. Siden trær mister blader om vinteren, vil de likevel la solen komme inn og hjelpe varme hjemmet ditt i vintermånedene.

Dra nytte av vinden. Den reneste kilden til alternativ energi er vindenergi. Det kan til og med kutte strømregningen med opptil 90 prosent. Du kan kjøre en energirevisjon før du bestemmer hvilken størrelse turbin du trenger, men de fleste husene krever 5 til 15 kilowatt for å produsere 780 kilowattimer per måned. Måned.

Som en måte å leve grønnere, kjøpe strøm strimler for hjemmet ditt. I områder der du har flere elektronikk, kan du bruke disse grenuttak som et sentralt knutepunkt der du kan slå av all makt til disse elektroniske enheter når de ikke er i bruk. Hvis du for eksempel har et hjemmekontor, kan du ved å plugge inn datamaskinen, skriveren, den trådløse ruteren og bordlampen i et strøm bånd, slå av alle med en enkelt svitsj når du er ferdig med dagens arbeid.

Tatt i betraktning pengene du kan spare og fordelene for miljøet som grønn energi gir, bør det være en prioritet å starte hjemmet ditt på en grønnere vei. Forhåpentligvis har du lært mange nyttige tips fra denne artikkelen om hvordan du kan gjøre grønn energi til en del av hjemmets drift og begynne å spare penger og miljø i dag.