Spar Mer Kraft Med Disse Grønne Energitipsene!

Det er mange måter å innlemme en grønnere filosofi i driften av hjemmet ditt. Konvertering til grønn energi er en av dem, og ikke bare vil det bidra til et bedre miljø, det vil spare deg penger! Fortsett å lese for noen nye og spennende ideer om hvordan du kan gjøre hjemmet ditt grønnere, i dag.

Før du begynner å innlemme grønne energikilder i hjemmet ditt, bør du kutte ned på mengden elektrisitet du bruker. Sørg for at du ikke kaster bort strøm ved å la ting være slått på når du ikke bruker dem. Denne måten, når du gjør overgangen over til alternative energikilder, vil du bli mer effektiv med energiforbruket.

Bruk gardiner for å hjelpe deg i å holde grønt. Hvis det er sommer og du vil at rommet skal være kjølig, trekke gardinene i løpet av dagen slik at sola ikke skinner i. Hvis det er vinter, og du vil at rommet skal holde seg varm, åpne gardinene og la solen inn på rommet ditt.

I stedet for å bruke tørketrommelen, tørk tøyet utendørs når været tillater det. Solen kan virkelig få klærne dine til å lukte utrolig. De vil lukte bedre enn noe som kommer ut av en tørketrommel. I tillegg vil du spare mye penger på dine månedlige strømregninger.

Slå av datamaskinen når du ikke bruker den. Dette inkluderer alt som er koblet til datamaskinen, for eksempel skriveren. Når disse er på, selv om de er i dvalemodus, trekker de strøm. Når du er ferdig med å surfe eller arbeide, slår du av datamaskinen og slår av stripepluggen for å spare elektrisk energi.

Bruker du fortsatt oljevarme? Du kan bytte til en grønnere løsning uten å erstatte ovnen. Finn en kvalifisert tekniker for å inspisere systemet ditt og sørg for at du kan bytte til et biodrivstoff. Biodrivstoff er giftfrie, nedbrytbare og fornybare energikilder som du vil kunne gjenbruke.

Dra nytte av vinden. Den reneste kilden til alternativ energi er vindenergi. Det kan til og med kutte strømregningen med opptil 90 prosent. Du kan kjøre en energirevisjon før du bestemmer hvilken størrelse turbin du trenger, men de fleste husene krever 5 til 15 kilowatt for å produsere 780 kilowattimer per måned. Måned.

En vindmølle kan hjelpe deg å kutte ned strømregningen med så mye som 90%. Før du investerer i denne type utstyr, finne ut om vinden er sterk nok til å produsere den mengden energi du trenger og få en profesjonell for å hjelpe deg å velge riktig størrelse på turbin.

Den gjennomsnittlige vaskemaskinen bruker mye varmt vann. Den kan bruke over 30 liter hver last. Kutt ned på varmtvannsforbruket ved å vaske i kaldt vann. Mange sliter med dette fordi de insisterer på å ha vannet varmt. Hvis du er en av dem, kan du prøve å erstatte maskinen med en Energy Star-enhet. Mange moderne vaskemidler rene klær veldig bra ved lave temperaturer.

Å gå grønt tilbyr så mange fordeler for huseieren, det er et under at flere mennesker ikke gjør det. Forhåpentligvis har du fått noen svært nyttige tips fra denne artikkelen om hvordan du kan bringe grønnere energikilder til teknologien i hjemmet ditt. Du vil se en umiddelbar positiv innvirkning på lommeboken og miljøet!